رشد کسب و کار برای سرمایه گذاری

بررسی ۸ چالش رشد کسب و کار

هر کسب و کاری در مسیر دستیابی به توسعه پایدار، با چالش‌های زیادی مواجه است. پیش بینی این چالش ها و آماده بودن برای آن‌ها، راه رشد کسب و کار را هموارتر می کند. مسائل مرتبط با توسعه نیروی کار، مدیریت موجود و حفظ زنجیره تامین منابع و … از جمله چالش های کسب و کار و سرمایه گذاری است.

دستیابی به رشد پایدار، احتمالاً یک هدف اساسی برای کسب و کار شما خواهد بود. توسعه کسب و کار می‌تواند منجر به انواع فرصت‌های هیجان‌انگیز برای کسب و کار و تجربیات جدید برای کارکنان شود؛ اما باید برای موانعی که در مسیر موفقیت بلند‌مدت پیش می‌آید، آماده باشید.

در این مطلب برخی از چالش‌هایی که کسب و کار شما می‌تواند در حین رشد با آن مواجه شود را بررسی کرده ایم.

تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

۱. خواسته‌های نیروی کار هنگام رشد کسب و کار

افزایش نیروی کار، بخش مهمی از توسعه کسب و کار شما است. استخدام افراد جدید نه تنها به مدیریت حجم کار کمک می‌کند، بلکه می‌تواند در ارائه مهارت‌هایی که شرکت شما برای تکامل به آن نیاز دارد، حیاتی باشد. 

رشد کسب و کار برای سرمایه گذاری

در عین حال داشتن کارکنان بیشتر می‌تواند چالش‌هایی را ایجاد کند، مثل: مدیریت منابع انسانی پیچیده‌ تر، کار دشوار تعامل با افراد و همچنین برآوردن نیاز‌های خاص نیروهای کار بزرگ‌ تر و متنوع‌ تر.

پیشنهاد می کنیم مقاله “برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی (HR) چگونه انجام می شود؟” را مطالعه بفرمایید.

با این حال، اینها مشکلات رایج تجاری هستند که راه‌حل‌های موثری برای‌ آن‌ها وجود دارد؛ مانند نرم‌افزار خودکار حقوق و دستمزد و سیستم‌های مدیریت منابع انسانی که بهترین تجربیات ممکن را برای کارمندان شما، به ارمغان می آورند.

۲. نیاز‌های متنوع‌تر مشتری زمان توسعه کسب و کار

رشد کسب و کار، به افزایش درآمد از طریق افزایش مشاغل جدید بستگی دارد. پیامد ناگزیر این موضوع، داشتن طیف وسیع‌تر و متنوع‌تری از مشتریان است که هر یک از آن‌ها نیاز‌ها و سلیقه‌های منحصر به فرد خود را دارند.

یکی از گام‌های اساسی برای برآورده کردن مستمر خواسته‌های مشتریان شما، این است که نیاز آنان را بشناسید.

در راستای تحقق این هدف، شما می‌توانید با جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌های مشتریان و همچنین ایجاد روابط قوی با آن‌ها، براساس ارتباطات به اطلاعات ارزشمندی برسید.

گفت‌و‌گوی سالم با همه مشتریان به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید آنها به چه چیزی نیاز دارند و احساس آنها در مورد خدماتی که ارائه می‌دهید چگونه است.

۳. لازمه داشتن هوش تجاری برای رشد کسب و کار

علاوه بر درک مشتریان و نیاز‌های آنها، داشتن درک قوی از پیچیدگی‌های سازمان و افراد درون آن بسیار مهم است.

این مساله همراه با رشد کسب و کار، می‌تواند به طور فزاینده‌ای چالش برانگیز شود.

با اعمال سیاست‌ها و فناوری‌های مناسب، کارایی کسب و کار شما می‌تواند در جمع آوری و تجزیه و تحلیل هوش تجاری، به حداکثر برسد.

بسته‌های نرم‌افزاری و راه‌حل‌های زیادی برای کمک به درک کسب و کار در حال توسعه شما وجود دارد.

همانطور که شرکت شما به رشد خود ادامه می‌دهد، هوش تجاری متمرکز می‌تواند کلید حفظ بهره وری و کارایی باشد.

۴. مدیریت موجودی هنگام توسعه کسب و کار

اگر از طرف مشتریانتان سفارش دارید اما موجودی کافی را در اختیار ندارید، ممکن است مجبور شوید تصمیمات بسیار پرهزینه‌ای در لحظه آخر بگیرید.

حتی بدتر از آن، ممکن است مشتریان ارزشمندی را در مقابل رقبا از دست بدهید زیرا نمی‌توانید محصولاتی که آن‌ها می‌خواهند، در زمان مقرر ارائه دهید.

از طرفی، موجودی بیش از حد می‌تواند جریان نقدی شما را کاهش دهد و سرمایه در گردش ارزشمندی را به همراه داشته باشد.

۵­­. حفظ زنجیره تامین زمان رشد کسب و کار

یک زنجیره تامین سالم و کارآمد در واقع مایه حیات هر شرکتی است، چرا که بدون آن، پاسخگویی به خواسته‌های مشتریان بسیار دشوار خواهد بود؛ به ویژه هنگامی که در مسیر رشد کسب و کار هستید و شروع به کار می‌کنید.

بنابراین راز اطمینان از ارتباط درست زنجیره تامین با گسترش سرمایه گذاری شما چیست؟

رشد کسب و کار برای سرمایه گذاری

برای شروع، بسیار مهم است که به طور مداوم به پیش‌بینی‌های فروش میان‌ مدت تا بلندمدت توجه کنید.

همچنین، حفظ ارتباط با یک شبکه بزرگ و متنوع از تامین‌کنندگان، می‌تواند بسیار سودمند باشد تا اطمینان حاصل شود که اگر یکی از شرکا قادر به ارائه نیاز شما نیست، همیشه یک جایگزین در دسترس باشد.

۶. پیدایش رقبای جدید برای کسب و کار شما

هنگام رشد، شما وارد بازار شده و مشتریانی را هدف قرار می دهید که شما را وارد مدار رقبای جدید می‌کنند.

البته مساله رقابت یک جنبه اساسی رشد کسب و کار است، اما برای برنامه‌های رشد بلندمدت مهم است که استراتژی‌هایی را برای حفظ مشتریان فعلی و به دست آوردن مشتریان جدید داشته باشید؛ صرف نظر از اینکه رقبایتان چه کسانی هستند و چه می‌کنند.

مهم است که همیشه رقبای خود را آنالیز کنید، اما به همان اندازه ضروری است که تمرکز کافی روی کسب و کار و روش سرمایه گذاری خود داشته باشید تا از نیاز‌های مشتری غافل نشوید و در جهت برآورده کردن آن‌ها قدم بردارید.

۷. مسئولیت‌های جدید انطباق

یکی دیگر از نتایج اجتناب ناپذیر رشد این است که مسئولیت‌های سازمان شما در زمینه انطباق افزایش می‌یابد.

با بزرگتر‌شدن شرکت شما و نیروی کار، رعایت قوانین و مقررات موجود می‌تواند پیچیده‌تر شود.

همچنین این امکان وجود دارد که استاندارد‌هایی را رعایت کنید که قبلاً از آنها معاف بودید.

باتوجه به آگاهی نیروی کار شما از قوانین نظارتی، دنبال کردن سیستم‌های تجاری اختصاصی که می‌توانند به شما کمک کنند تا با قوانین مطابقت داشته باشید، از اهمیت بالایی برخوردار است.

۸. حفظ فرهنگ موقع توسعه کسب و کار

در میان تمام هیجانات و پتانسیل هنگام رشد کسب و کار، به راحتی می‌توان آنچه را که در ابتدا سرمایه گذاری شما را خاص کرده و شما را در مسیر موفقیت قرار داده، از دست داد.

فرهنگ یک سازمان توسط افراد آن تجسم و حفظ می شود. از هر فرصتی برای ارتباط بیشتر با نیروی کار خود استفاده کنید؛ نظرات مردم را در مورد عملکرد شرکت بسنجید و به کسانی که تاکنون در دستاوردهای شما سهیم بوده اند، پاداش و سهمی بدهید.

با دست نخورده بودن پایه‌های فرهنگی که زیربنای کسب و کار شماست، می توانید با اطمینان به آینده برای دستیابی به رشد و شکوفایی بیشتر، هر چالشی که پیش بیاید، نگاه کنید.

شایان ذکر است، کانون تبلیغات پاسارگاد مفتخر است با ارائه مشاوره های تخصصی توسط کارشناسان زبده شما در حل این چالش ها یاری کند.

با ما از طریق این لینک در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *