ضرورت طراحی وب سایت و وبگاه برای کسب و کار

آیا کسب و کار شما به وب سایت احتیاج دارد؟

در این مطلب می خواهیم به شما واضح و روشن بگوییم اگر صاحب کسب و کاری هستید و برای راه اندازی وب سایت مربوط به آن تردید دارید، شک را کنار گذاشته و برای راه اندازی سایت اینترنتی کسب و کار خود دست به کار شوید.

راه اندازی یک وب سایت خوب با طراحی دلنشین و حرفه ای برای به دست آوردن سرنخ های فروش، متمایز کردن برندتان و افزایش درآمد حاصل از فروش، بسیار راهگشا خواهد بود.

چرا برای کسب و کار خود به وب سایت نیاز داریم؟

همانطور که رفتار مشتریان برای سازگاری با عصر دیجیتال تغییر کرده است، رفتار کاربران با مرور زمان، در جهت سازگاری با تکنولوژی مدرن تغییر می کند.

به عنوان مثال؛ تلفن یک اختراع مخرب و جدید در اوایل قرن ۱۹ به شمار می آمد که شیوه مدیریت کسب و کار را دستخوش تغییراتی کرده بود؛ اما هنگامی که مردم بیشتر و بیشتر شروع به استفاده از تلفن در منزل خود کردند و برای پیدا کردن محصولات و خدمات محلی از آن بهره بردند، صاحبان کسب و کار فهمیدند که تبلیغات از طریق تلفن نیز می تواند راه هوشمندانه ای برای رونق کسب و کارشان باشد.

تا سال ۱۹۳۰ تبلیغات در صفحات زرد یکی از اقدامات استاندارد در فرآیند مدیریت کسب و کارها بود چرا که در آن زمان با توجه به استفاده اکثریت مردم از تلفن، این بهترین راه تبلیغ بود. (صفحات زرد شامل فهرستی از تلفن مشاغل بر اساس دسته بندی بودند.)

بعد از آن اینترنت جهانی به وجود آمد و تحول جدیدی در روند تبلیغات ایجاد کرد، تحول دیجیتالی.

ضرورت طراحی وب سایت و سایت برای کسب و کار

همانطور که مشتریان بیشتر پی بردند که می توانند محصولات یا هر آنچه به دنبالش هستند را به راحتی و سریع تر از دفترچه تلفن در اینترنت پیدا کنند، ترجیح آن ها به سمت استفاده از اینترنت به جای تلفن بیشتر شد.

جالب است بدانید که تا سال ۲۰۱۱، هفتاد درصد مردم آمریکا در طول عمر خود، از دفترچه های تلفن استفاده نکرده بودند.

همچنین در سال ۲۰۱۱ بیش از پنجاه و هشت درصد افراد، برای یافتن کسب و کارهای محلی به اینترنت مراجعه می کردند و اما تا سال ۲۰۱۹ تعداد این افراد به بیش از نود و هفت درصد جمعیت آمریکا افزایش یافت.

بنابراین اگر می خواهید مردم کسب و کار شما را شناسایی کرده و در نهایت انتخاب کنند، باید در اینترنت حضور داشته باشید و این به معنای داشتن یک وب سایت است.

چه زمانی به یک وب سایت نیاز دارید؟

پیش از پاسخ به این سوال به شما می گوییم: «برای طراحی وب سایت، مهم نیست که در چه زمینه و صنعتی فعالیت می کنید، امروزه کسب و کار شما به یک سایت اینترنتی نیاز دارد.»

البته درست تر این است که کسب و کار از همان روز اول به فکر طراحی وب سایت باشد؛ اما خبر خوش اینکه هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

لازم به ذکر است که تحقیقات نشان داده، کسب و کارهای توسعه یافته از نظر دیجیتالی:

  • درآمد دو برابری به ازای هر کارمند دارند.
  • در سال گذشته چهار برابر افزایش درآمد را تجربه کرده اند.
  • توانایی سه برابری برای ایجاد شغل داشته اند.
  • بیش از شش برابر رشد نرخ استخدام را داشته اند.

این مسئله در تمام صنایع صدق می کند، حتی صنایع کارخانه ای و شیمیایی و… . 

«توسعه ی دیجیتالی با یک وبسایت آغاز می شود.» اگر این جمله برای قانع کردن شما کافی نیست، در ادامه ۸ دلیل غیر قابل انکار برای اینکه شما نه تنها به یک وبسایت بلکه به یک وب سایت بهینه سازی شده و قابل دسترسی نیاز دارید، ارائه خواهد شد.

دلایل ضرورت داشتن سایت اینترنتی

دلیل اول: ۳۰ درصد مشتریان، به کسب و کار بدون سایت اینترنتی توجهی نمی کنند

وب سایت شما اولین دارایی شما برای بازاریابی است چرا که ما در عصر دیجیتال زندگی می کنیم.

آمارها حاکی از آن است که امروزه بزرگسالان به طور میانگین ۲۳.۶ ساعت در هفته را آنلاین بوده و تا حدود ۵ ساعت در روز، با تلفن همراه خود کار می کنند.

شاید به همین خاطر باشد که مشتری ها انتظار دارند شرکت ها در فضای اینترنت (در قالب سایت اینترنتی) حضور داشته باشند و شرکت یا کسب و کاری که سایت ندارد، غیر حرفه ای و کارنابلد تلقی می شوند.

دلیل دوم: مردم در اینترنت به دنبال شما می گردند

یکی از مزایای وب سایت برای کسب و کارهای کوچک، حضور در مکان دارای مشتری است.

این همان دلیل بزرگیست که همه کمپانی ها، بر روی یک وب سایت بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو (SEO) سرمایه گذاری می کنند.

۹۷ درصد مردم در اینترنت و فضای مجازی به دنبال کسب و کارهای محلی می گردند و ۹۳ درصد از تجربه های آنلاین کاربران با موتور جستجو شروع می شود.

هر روز ۳.۵ میلیارد سرچ در گوگل انجام می شود و درست در همین لحظه شخصی در نزدیکی شما وجود دارد که دقیقا به دنبال محصول شما می گردد! چه کسی به او محصول را خواهد فروخت؟ آن فرد حتما شما هستید!

دلیل سوم: اکثر مشتریان از سایت اینترنتی برای برقراری ارتباط با کسب و کارها استفاده می کنند

بنا به گزارش ۲۰۱۷ LSA، شصت و سه درصد از مشتریان ابتدا از وب سایت شرکت برای پیدا کردن اطلاعات و برقراری ارتباط با آن استفاده می کنند.

این درصد بزرگی از مشتریان بالقوه است! آن ها را با ۹۳ درصد از تجربه آنلاین که با موتور جستجو شروع می شود ترکیب کنید، حال متوجه اهمیت سایت اینترنتی در شناخته شدن کسب و کارتان می شوید.

همچنین طبق مقالات مجله های LSA و Yellow pages ،مشتریان به طور میانگین از سه منبع مختلف برای تحقیق قبل از خرید استفاده می کنند.

۳۰ درصد از مشتریان، کسب و کار هایی که وب سایت ندارند را به کلی در نظر نمی گیرند.

دلیل چهارم: تبادلات تبلیغاتی در هر نوع صنعت توسط محتوای دیجیتال وب سایت تحت تاثیر قرار می گیرند

اکثر شرکت ها و کسب و کارهایی که سایت اینترنتی ندارند اعلام می کنند که این فقدان به دلیل آنلاین نبودن نوع صنعت آن ها است.

این گفته بیشتر در میان صاحبان کسب و کار های صنعتی – تولیدی شنیده می شود.

۷۵ درصد از خریداران سازمانی گفته اند که محتوای دیجیتال تاثیر چشمگیری بر روی تصمیمی گیری آن ها جهت خرید می گذارد و ۶۲ درصد گفته اند که می توانند معیارهای نهایی خرید خود را با تکیه بر محتوای دیجیتال مشخص کنند.

ضرورت طراحی وب سایت و سایت برای کسب و کار

خریداران سازمانی به طور میانگین ۱۲ نوع جستجوی آنلاین انجام می دهند و اگر تمایل به خرید محصول شما داشته باشند، با یکی از کارشناسان فروش ارتباط برقرار می کنند و اینگونه ۵۷ درصد از فرآیند خرید را طی کرده اند.

حتی برای شرکت های صنعتی و تولیدی، ۶۷ درصد معاملات تحت تاثیر محتوای دیجیتال انجام می شود.

همچنین، نیمی از مشتریان سازمانی انتظار دارند که سایت اینترنتی شرکت تامین کننده، یک راه اطلاع رسانی و تاثیرگذار باشد و یک سوم آن ها انتظار دارند که سایت، اولین راه ارتباطی آن ها با شرکت مورد نظرشان باشد.

دلیل پنجم: ۷۵ درصد از مشتریان اعتبار کسب و کار را بر اساس طراحی وب سایت آن قضاوت می کنند

پُر واضح است که نداشتن سایت اینترنتی، باعث کاهش اعتماد مشتریان به شما می شود.

طبق تحقیقات سال ۲۰۲۰، هشتاد و دو درصد مشتریان، اعتبار یک شرکت را بر اساس طراحی سایت آن ارزیابی می کنند.

همواره مردم با کسب و کاری همکاری می کنند که به آن اعتماد دارند و سایت اینترنتی، اولین منبعی است که برای بررسی اطلاعات حقوقی، نظرات، نمونه کارها و سوابق به آن مراجعه می کنند.

این نکته را به خاطر بسپارید، در صورتی که طراحی وب سایت شما جذاب و با کیفیت نباشد، تاثیری در بهبود اوضاع کسب و کارتان نخواهد داشت و به شما کمکی نمی کند.

یادآور می شویم، شما فقط ۱۰ ثانیه برای تحت تاثیر قرار دادن و نشان دادن مزایای محصولتان به بازدید کنندگان سایت اینترنتی فرصت دارید؛ بعد از این زمان یا حتی کمتر، اگر موفق به جلب آنها نشده باشید باید بپذیرید که آن ها را از دست داده اید.

دلیل ششم: شما باید سوالات متداول و ساده مشتریان را به سرعت جواب دهید

پاسخ آنی به سوالات مشتریان به خصوص برای کسب و کارهایی با فروش سازمانی، بسیار مهم است.

مردم هنگامی به وب سایت شما سر می زنند که می خواهند اطلاعاتی به دست آورند یا کاری انجام دهند.

بنابراین آن ها انتظار برآورده شدن فوری خواسته شان را دارند؛ به این معنا که بازدیدکنندگان باید جواب سوالات زیر را در ۳ ثانیه در سایت اینترنتی شما پیدا کنند.

  • شما چه کسی هستید؟
  • چه کار می کنید/ چه محصولی ارائه می کنید؟
  • چطور با شما می توانند ارتباط برقرار کنند؟

در دنیای امروز، مشتریان اطلاعات مورد نظر خود را فوراً می خواهند؛ به این معنی که وب سایت شما باید به این سه سوال پاسخ دهد. بدون این که مشتری نیازی به بررسی صفحاتی غیر از صفحه اول سایت اینترنتی شما را داشته باشد.

دلیل هفتم: داشتن یک وب سایت به شما کمک می کند تا از کسب و کارهای سرآمد در زمینه فعالیت تان پیشی بگیرید

این امر جگونه ممکن است؟ اگر سایت اینترنتی شما برای موتور های جستجو بهینه سازی (SEO) شده باشد، مشتریان بالقوه به جستجوی محصول شما پرداخته و می توانند سایت اینترنتی شما را جزو اولین نتایج مشاهده و بررسی کنند.

دلیل هشتم: تاثیر شبکه های اجتماعی برای کسب و کار ها در حال کاهش است

شاید فکر کنید با داشتن حساب اینستاگرام دیگر به وب سایت نیازی ندارید. اما بسیاری از رقبای شما نیز در این شبکه ها حضور دارند و آنچه که شما را می تواند متمایز کند سایت اینترنتی شما و طراحی آن است.

این را بدانید که ارتباط کسب و کارها با کاربران این شبکه ها، روز به روز سخت تر می شود .

در سال های گذشته کاربران ۵۰ میلیون ساعت کمتر از اینستاگرام و فیسبوک برای خرید آنلاین مستقیم استفاده کرده اند.

شبکه های مجازی می توانند به رشد کسب و کار شما کمک کنند، اما نباید آن ها را به عنوان ابزار اصلی بازاریابی در نظر بگیرید.

توجیهات رایج صاحبان کسب و کار برای راه اندازی وب سایت

ما با کسب و کارهای کوچک بسیاری همکاری کرده ایم، وقتی به آنان پیشنهاد راه اندازی وب سایت را می دهیم، بهانه های مختلفی ارائه می دهند.

این مخالفت ها و پاسخی که ما برای آن ارائه می کنیم عبارتند از:

  • کسب و کار من خیلی کوچک است و بودجه کافی برای سایت اینترنتی ندارم

این رایج ترین توجیهی است که از صاحبان کسب و کارهای کوچک می شنویم.

سایت اینترنتی شما اولین ابزار بازاریابی شماست؛ این موضوع که برای راه اندازی آن بودجه ندارید، مانند گفتن آن است که برای اخذ مجوز کسب، بودجه کافی نداشته باشید.

به خاطر داشته باشید که اگر همین حالا بر روی کسب و کارتان سرمایه گذاری اولیه انجام ندهید، در آینده به دردسر خواهید افتاد. 

فراموش نکنید، وب سایت شما نباید طراحی پیچیده ای داشته باشد و یا گران قیمت باشد، اما باید وجود داشته و توسط موتورهای جستجو پیدا شود.

  • کسب و کار من به اندازه کافی پیشرفت کرده و نیازی به وب سایت نیست

شما میزان پیشرفت کسب و کار خود را نمی دانید، پس تخمین زدن آن بی فایده است. بهتر است برای کسب و کار خود، اهداف بلند مدت و رشد بدون مرز درنظر بگیرید.

داشتن وب سایت رونقی برای کسب و کار

حتی اگر کسب و کارتان به اندازه کافی رونق داشته و پیشرفت کرده است، بازهم به سایت نیاز دارید.

برای اینکه این مسئله را بهتر درک کنید داستان زیر را بخوانید:

در یک روز سرد زمستانی قبل از ناهار، به یک رستوران کوچک اما پرطرفدار رفته بودم تا به آن ها خدمات راه اندازی سایت بفروشم.

فکر نمی کردم سرشان شلوغ باشد و می توانم صحبت کوتاهی با صاحب آن داشته باشم.

صاحب رستوران با مهربانی به من اجازه داد تا درباره وب سایت و مزایای اولیه آن توضیح دهم و با دقت گوش کرده و حتی یادداشت برداری کرد.

متوجه شدم شانس خوبی برای فروش سایت اینترنتی به آن ها دارم. در نهایت گفتم: فکر می کنید به داشتن سایت اینترنتی علاقه ای داشته باشید؟

جواب او این بود: “ما این کار را به عنوان مغازه فروش لوازم ماهی گیری شروع کرده بودیم. بعد از مدتی مردم درخواست قهوه  داشتند، بعد از آن ساندویچ و بعد از آن میز و صندلی برای نشستن خواستند و ما همه آن ها را فراهم کردیم. در نهایت شروع به سرو ناهار و شام کردیم، اما چون فضای کافی نداشتیم سایه بانی در ایوان برای تابستان ها نیز قرار دادیم. این روزها به این فکر هستیم که یک روز در هفته را تعطیل کرده و به استراحت بپردازیم. اما با این تعداد مشتری و استقبال غیر ممکن است. با اینکه ما هیچ وقت تبلیغاتی انجام نداده ایم و همین الان هم بسیار سرمان شلوغ است. با این حال اگر وب سایت می تواند مشتری های من را از این هم بیشتر کند، نه ممنون تمایلی ندارم!”

ضرورت طراحی وب سایت و سایت برای کسب و کار

صاحب این رستوران سخت در اشتباه بود. اگر این فرد سرنخ فروش ما بود، پاسخ او را این گونه می دادیم:

وب سایت لزوما برای جذب مشتری ساخته نمی شود

بسیاری از مردم رستوران ها، کافی شاپ ها، آدرس و ساعات کاری آن ها را در موبایل خود چک می کنند.

تا به حال به این فکر کرده اید که شاید مشتری بخواهد در راه، منو یا غذاهای مخصوص شما را ببیند؟ شاید مشتریان بخواهند قبل از اینکه وارد رستوران شوند، سفارشان را ثبت کرده و به محض رسیدن آن را تحویل بگیرند و بروند؟

اگر مشتریانتان بخواهند ساعات کاری شما را بدانند اما قادر به تماس تلفنی نباشند، چطور؟

یک سایت اینترنتی خوب، به این سوالات ساده پاسخ می دهد.

مثلا اگر زمان زیادی را صرف پاسخگویی به تلفن می کنید، این کار موجب صرفه جویی در وقت شما نیز می شود.

می توانید قابلیت رزرواسیون را نیز به سایت اضافه کنید که بازهم موجب صرفه جویی در زمان و افزایش بهره وری می شود.

حتی می توانید یک جامعه آنلاین، برای اشتراک گذاری دستور غذاها، وبلاگ ها و مغازه های مواد غذایی محلی ایجاد کنید.

سایت اینترنتی به شکل های مختلفی می تواند اوضاع کسب و کار شما را بهبود بخشد؛ بدون اینکه مشتری های شما را افزایش دهد.

شما هیچ وقت نمی دانید که در دهه های آینده چه تغییراتی در رفتار مشتری ها ایجاد می شود، پس بهتر است همین حالا به دنیای دیجیتال وارد شوید، پیش از اینکه این کار مهم را، تا آینده ای که داشتن سایت اینترنتی در آن یک اجبار است به تعویق بیندازید.

  • من دوستی دارم که به صورت رایگان برای من سایت اینترنتی می سازد

این کار، ایده چندان خوبی نیست؛ مگر اینکه شغل آن فرد طراحی سایت اینترنتی منحصراً برای کسب و کارهای صنعت شما باشد.

سپردن طراحی سایت اینترنتی به دوستان و آشنایانی که در زمینه کار شما تخصصی ندارند، مثل سپردن طراحی یک آسمان خراش به نقاش ساختمان است.

طراحی یک سایت اینترنتی بهینه سازی شده، ملزم انجام اقداماتی مانند بهینه سازی سئو، طراحی قالب واکنشگرا است که اگر پایه و اساس درستی نداشته باشد، بعدها به زمین خواهد خورد.

حتی اگر یک طراح وب سایت حرفه ای سراغ دارید، توجه داشته باشید که صنایع مختلف استاندارد های متفاوتی برای طراحی سایت اینترنتی دارند.

به عنوان مثال، طراحی سایت اینترنتی برای یک دفتر وکالت کاملا متفاوت با طراحی وب سایت برای کارخانه تولید مواد شیمیایی است.

پس فرد مورد نظر باید از استاندارد های سایت در زمینه فعالیت شما مطلع باشد.

  • مشتری های ما از کامپیوتر استفاده نمی کنند

آنچه که این افراد فراموش کرده اند این است که “افرادی که از کامپیوتر استفاده می کنند” تنها شامل مردمی که از لپ تاب و کامپیوتر استفاده می کنند، نیست؛ بلکه شامل تمام افرادی است که به هر دستگاه دیگری دسترسی دارند و وب سایت ها، شبکه های اجتماعی و برنامه های مختلف را چک می کنند.

امروزه بیشتر بزرگسالان، گوشی هوشمند دارند.

در سال ۲۰۱۷ تعداد بازدیدکنندگان اینترنت موبایل، از تعداد بازدید کنندگان اینترنت کامپیوتر برای اولین بار پیشی گرفت.

بنابراین داشتن گوشی هوشمند برابر با استفاده از کامپیوتر است.

  • من به سایت اینترنتی نیازی ندارم چون صنعت من به آن نیازی ندارد

این تصور غلطی است که بسیاری از صاحبان کسب و کار دارند. نداشتن فروشگاه آنلاین، دلیل مناسبی برای عدم نیاز به وب سایت نیست.

مشتریان، (حتی سازمانی) نیاز دارند که شما را شناسایی و پیدا کنند، درباره شما بدانند و به شما اعتماد کنند، چرا که می خواهند از شما خرید کنند.

بسیاری از افرادی که ما برای آنها سایت اینترنتی طراحی می کنیم، فروشگاه آنلاین ندارند اما اکثر آن ها پس از راه اندازی سایت اینترنتی، افزایش درآمد قبل توجهی را تجربه کرده اند.

یک وب سایت چقدر هزینه دارد؟

راه اندازی یک وب سایت می تواند از ۰ تا چندین میلیون تومان هزینه داشته باشد.

ضرورت طراحی وب سایت و سایت برای کسب و کار

اجازه ندهید که اعداد و قیمت ها شما را از راه اندازی سایت منصرف کنند. اگر کسب و کار خود را به تنهایی اداره کرده و هیچ بودجه ای ندارید، حداقل یک سایت اینترنتی ساده داشته باشید تا بعد ها در زمان کافی آن را بهبود بخشید.

هزینه های سایت اینترنتی شامل:

هاست: این سرویسی است که فضای مورد نیاز در اینترنت را برای اطلاعات سایت اینترنتی شما فراهم می کند.

ثبت دامنه: دامنه به شکل WWW. نام کسب و کار. com نشان داده می شود و با توجه به پسوند بعد از. (Com ,ir و..) هزینه سالانه متفاوتی دارد.

ماژول ها و قابلیت ها: معمولا هرچه ماژول های بیشتری بخواهید، هزینه بیشتری باید پرداخت کنید.

طراحی: برخی از طرح ها، پیش ساخته و رایگان هستند ولی معمولا قالب سایت اینترنتی نیازمند پرداخت هزینه است.

پیچیدگی طراحی: هر چه وب سایت شما سفارشی تر و شخصی سازی شده تر باشد، گران تر است.

حرف آخر:

هزینه داشتن یک وب سایت خیلی کمتر از بهای عقب ماندن از رقبا و پیشرفت است.

تحقیقات نشان می دهد که تنها ۵۶ درصد از کسب و کارهای کوچک، سایت اینترنتی شرکتی دارند. این به دو معنا است:

  1. ۵۶ درصد کسب و کارها، عملکرد بهتری از شما دارند.
  2. شما هنوز شانس پیشی گرفتن از ۴۴ درصد کسب و کارها را دارید.

کسانی که به شما می گویند داشتن سایت اینترنتی برای کسب و کار شما ضروری نیست و یا متخصصانی که می گویند تنها فروشگاه و کسب و کارهای آنلاین نیاز به وب سایت دارند، سخت در اشتباهند!

به خاطر داشته باشید ورود و حضور در دنیای آنلاین با هزینه ای بسیار کم ممکن است و اگر  حاضر به پرداخت این هزینه نباشید، در سال های آینده کسب و کارتان دچار مشکل خواهد شد.

شما می توانید برای طراحی وب سایت خود، با کارشناسان زبده کانون تبلیغات پاسارگاد در تماس باشید و برای مشاهده آخرین تعرفه های طراحی وب سایت به پرتال مشتریان کانون تبلیغات پاسارگاد مراجعه نمایید.

 

منبع: ?DO I NEED A WEBSITE FOR MY SMALL BUSINESS

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *