طراحی رایگان سایت برای موسسات خیریه

طراحی رایگان سایت برای موسسات خیریه

۵ سپتامبر مصادف با ۱۴ شهریور، روز جهانی خیریه و نیکوکاری است. هر ساله، موسسات خیریه در سراسر جهان برای بهبود زندگی مردم، مبارزه با بیماری ها، محافظت از کودکان و … تلاش به سزایی می کنند.

وجود خیرین برای یک جامعه، حیاتی است؛ زیرا باعث ارتباط افراد با بخش های وسیع تری از جامعه و کسانی که بیشتر به کمک ما نیاز دارند می شود؛ همچنین آگاهی درمورد کار خیر و اینکه چرا کمک به نیازمندان مهم است، افزایش می یابد. به همین دلیل روز جهانی خیریه بسیار مهم است.

موسسات خیریه

روز جهانی خیریه در خدمت افزایش مسئولیت اجتماعی در سراسر جهان است. حمایت ما از اقشار نیازمند را افزایش می دهد و همبستگی خیرین را بیشتر می کند. این روز فرصتی عالی برای شرکت در رویدادهای خداپسندانه ای است که در سراسر جهان برگزار می شود.

این روز توسط سازمان ملل ایجاد شده است. در روز جهانی خیریه، سازمان ملل از همه کشورهای عضو و همچنین شرکت‌ها و سازمان‌ها و افراد مختلف دعوت می‌کند تا با اعمال خیر و نیک، این روز را جشن بگیرند.

تاریخچه روز جهانی خیریه

در سال ۲۰۱۲ سازمان ملل برای ارج نهادن به اعمال خیرخواهانه، تصمیم گرفت تا روز جهانی خیریه را به رسمیت بشناسد. جالب است بدانید ۵ سپتامبر سالگرد مرگ مادر ترزا است.

این روز یادآور کار خستگی ناپذیر مادر ترزا است که با وقف تمام زندگی خود، برای کارهای حسنه تلاش کرد. برای بزرگداشت این روز خاص، همه ساله از فعالیت خیریه های مختلف در سراسر جهان تجلیل می شود و مردم به سمت اعمال خیر تشویق می شوند.

مادر ترزا

مادر ترزا در سال ۱۹۱۰ متولد شد و در سال ۱۹۲۸ به هند رفت و در آنجا زندگی خود را وقف کمک به فقرا کرد. در سال ۱۹۴۸ او شهروند هند شد و در سال ۱۹۵۰ “سازمان مبلغان خیریه” را در کلکته تأسیس کرد که به دلیل فعالیت هایش، بین فقرا در آن شهر مورد توجه قرار گرفت.

مادر ترزا رییس موسسه خیریه
مادر ترزا

او بیش از ۴۵ سال به فقرا، بیماران، یتیمان و افراد در حال مرگ خدمت کرد و در ابتدا در هند و سپس در کشورهای دیگر، از جمله آسایشگاه‌ها و خانه‌های فقرا و بی‌خانمان‌ها، به گسترش مراکز خیریه کمک شایانی کرد.

آثار مادر ترزا در سراسر جهان شناخته شده و مورد تحسین قرار گرفته است و او جوایز و افتخارات متعددی از جمله جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است. مادر ترزا در ۵ سپتامبر ۱۹۹۷ در ۸۷ سالگی درگذشت.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در قطعنامه ای با توجه به نقش خیریه در کاهش بحران‌های بشردوستانه و رنج‌های انسانی در داخل و بین ملت‌ها و تلاش‌های سازمان‌ها و افراد خیّر از جمله فعالیت‌های مادر ترزا، پنجم سپتامبر سالروز درگذشت این بانوی خیّر را به عنوان روز جهانی خیریه نامگذاری کرد.

چگونه روز خیریه را جشن بگیریم؟

کمک به موسسات خیریه

یکی از بهترین راه ها برای کمک به موسسات خیریه محلی، جذب نیروی انسانی است. اکثر این موسسات به شدت به یک پایگاه داوطلبانه مردمی متکی هستند. در واقع، تنها ۹ درصد از موسسات خیریه کارکنان حقوق بگیر دارند، ۹۱ درصد دیگر افراد داوطلب خیّر هستند. بنابراین، حضور شما در این موسسات که به نیروی انسانی احتیاج دارند، یکی از بهترین اعمال خیرخواهانه است.

از تخصص خود استفاده کنید

شما می توانید با استفاده از تخصص خود به موسسات خیریه کمک کنید. اغلب، انتقال مهارت های خاص شما، از کمک مالی سودمندتر است. یک ﺿﺮﺏ ﺍﻟﻤﺜﻞ ﭼﯿﻨﯽ می گوید: “ﺍﮔر ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺴﯽ ﺭا ﯾﮏ ﻭﻋﺪﻩ ﺳﯿﺮ ﮐﻨﯽ، ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺪﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﺳﯿﺮﺵ ﮐﻨﯽ به او ﻣﺎهیگری ﯾﺎﺩ ﺑﺪﻩ”.

پس بهتر است با آموزش تجربه و تخصص خود به دیگران، زندگی افرادی که آسیب‌ پذیرتر هستند را دگرگون کنیم.

به عنوان مثال، اگر شما یک وکیل هستید، می توانید با کمک موسسات خیریه به افرادی که به حمایت قانونی نیاز دارند، مانند پناهندگان یا بی خانمان ها، خدمات رایگان ارائه دهید. اگر دانش هنرهای دستی دارید، این مهارت را به افراد آسیب پذیر آموزش دهید تا بتوانند از طریق آن منبع درآمد کافی داشته باشند.

به یک هدف خوب کمک کنید

بیایید برای کمک به افراد نیازمند، روش‌های خلاقانه‌ تری به کار بگیریم. به عنوان مثال، اگر صاحب کسب‌وکار محلی مانند یک رستوران، کافه و شرکت‌های مشابه هستید، می‌توانید سود حاصل از فروش در ۱۴ شهریور را به یک هدف خیریه اختصاص دهید. اگر کارمند هستید، حقوق یک روز یا یک ساعت خود را به این موسسات اهدا کنید.

یک چالش جدید خیریه ایجاد کنید

کمپین‌های خیریه اغلب بین عموم مردم به یک رقابت تبدیل می شوند. آنها معمولاً در مفهوم ساده هستند، اما در عین حال پیام قدرتمندی را منتقل می کنند که همه می توانند آن را درک کرده و به طور احساسی با آن ارتباط برقرار کنند. هنگامی که این کمپین ها به خوبی دنبال شوند، ممکن است به پدیده های جهانی تبدیل شوند که به جمع آوری مقدار زیادی پول برای افراد نیازمند، کمک می کند.

طراحی رایگان سایت برای موسسات خیریه

در سال ۲۰۱۴، چالش سطل یخ ALS در اینترنت منفجر شد و در ۱۷ میلیون ویدئوی چالش سطل یخ ALS در عرض یک ماه در فیس بوک پست شد. این ویدیوها بیش از ۱۰ میلیارد بازدید داشت و شرکت کنندگان نسبتاً مشهوری از جمله لیدی گاگا، بیل گیتس و اپرا این چالش را انجام دادند. در نتیجه این کمپین ۱۱۵ میلیون دلار جمع آوری کرد که برای تحقیقات بیشتر در مورد بیماری عصبی ALS اختصاص یافت.

هیچ راهی برای پیش بینی اینکه آیا چالش شما همه گیر می شود یا خیر، وجود ندارد؛ زیرا این کمپین ها به دلیل ماهیت خود، غیرقابل پیش بینی هستند.

برای اینکه ایده خود را عملی کنید، به کمپین های موفق قبلی نگاه کنید؛ زیرا می توانید ایده های بسیار خوبی از آنها بگیرید.

یک رویداد جمع آوری کمک مالی برگزار کنید

برگزاری یک رویداد جمع آوری کمک مالی، می تواند یک راه عالی، نه تنها برای جمع آوری کمک های مالی برای خیریه، بلکه افزایش آگاهی در مورد هدف این موسسات برای مخاطبان جدید باشد.

اگر در فکر جمع آوری کمک مالی برای نیازمندان هستید، بهتر است رویدادی برگزار کنید و از خیرین و افراد صاحب نام برای شرکت در آن دعوت کنید.

کاری را که انجام می دهید به نمایش بگذارید

اگر شما یک موسسه خیریه دارید، بهتر است از کارکنان، داوطلبان و حامیانی که به شما کمک کرده اند تا در جهان تغییر ایجاد کنید، تشکر و قدردانی کنید.

شرکت ها و موسسات مختلف می توانند قدردانی خود را از خیریه‌هایی که با آن‌ها کار می‌کنند نشان دهند و آنچه را که برای توانمندی نیازمندان انجام داده اند را به نمایش بگذارند.

کمک به موسسات خیریه به روش مدرن

موسسات خیریه با مشکلات پیچیده بزرگی دست و پنجه نرم می کنند. حتی ممکن است خط مشی آنان با تغییر نگرش عمومی، تغییر سیاست‌ها یا قوانین دولت، تغییر رفتار شرکت‌ها یا خدمات عمومی و موارد دیگر تغییر کند.

برخی از مشکلات به هیچ وجه توسط خیریه ها حل نمی شود. بسته به جغرافیا، سیاست، هنجارهای اجتماعی و فرهنگ، نوع نیازمندی های مختلف، کم و بیش توسط این موسسات و سازمان های غیردولتی حل می شود.

استراتژی های مختلفی وجود دارد که خیریه ها می توانند از آن برای تغییر در جهان استفاده کنند. هر سازمانی که علاقه مند به موفقیت و پیشرفت است، باید درک روشنی از چگونگی این تغییر داشته باشد.

کمک به موسسات خیریه به روش مدرن

به عنوان مثال امروزه با پیشرفت فناوری، بسیاری از کارهای روزانه از طریق بستر اینترنت درحال انجام است. خرید مایحتاج خانه، افتتاح حساب بانکی، کار از راه دور، ورزش و … از جمله این کارها است که با اینترنت و چند کلیک ساده به راحتی می توانید آنها را انجام دهید.

موسسات خیریه هم از این تغییر بی نصیب نبوده اند. جمع آوری کمک های مالی آنلاین، راه ساده سازمان های غیر دولتی برای جمع آوری پول از طریق اینترنت است.

جمع آوری کمک های مالی آنلاین، به اهداکنندگان اجازه می دهد تا به سرعت، آسان و ایمن به نیازمندان کمک کنند. به این صورت سازمان های غیرانتفاعی و غیر دولتی می توانند کمک های مالی را از سراسر کشور و سراسر جهان جمع آوری کنند.

همان طور که می دانید، امروزه اغلب کسب و کارها از فضای سنتی خارج شده و در حال ورود به فضای مدرن و دیجیتال هستند و برای تطبیق با چنین تحولاتی، به ابزارهای مختلفی نیاز است که داشتن وب سایت یکی از آنها می باشد.

شاید در نگاه اول اهمیت داشتن وب سایت برای شما چندان ملموس نباشد؛ اما حتما شما در دنیای آنلاین چه سازمان غیر دولتی باشید یا یک خیریه، متوجه کمبود چنین پلتفرمی خواهید شد.

بهتر است بدانید داشتن وب سایت در دنیای امروز حیاتی است، زیرا دنیا، دنیای رقابت است و نباید از هیچ فرصتی فروگذار کرد. دوره شیوه های سنتی کمک به موسسات خیریه سرآمده است. امروزه بسیاری از خیرین شناخته شده، دارای وب سایتی جامع و متناسب با مخاطبان خود هستند. مخاطبان نهادهای خیریه، می توانند برای پرداخت مبالغ اهدایی به مراکز خیریه با اتصال به درگاه های پرداخت، وجه مورد نظر خود را به صورت غیر حضوری پرداخت کنند.

مفتخریم به شما اعلام کنیم، کانون تبلیغات پاسارگاد با ارائه خدمات طراحی رایگان وب سایت برای موسسات و نهادهای خیریه و عام المنفعه در تلاش است سهم کوچکی در این عمل پسندیده و نیک داشته باشد.

موسسات و نهادهای خیریه، جهت کسب اطلاعات بیشتر برای دریافت خدمات طراحی سایت می توانند از طریق شماره تماس و ایمیلی که در صفحه تماس با ما ذکر شده است، با ما در ارتباط باشند.

شایان ذکر است تعرفه طراحی وب سایت برای دیگر سازمان ها و شرکت ها در این لینک قابل مشاهده است.

 

منابع:

un.org

goodbox

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *