رتبه گوگل

چطور پست‌های وبلاگ‌تان در گوگل رتبه خوبی به دست بیاورد

رتبه گوگلاگر وبلاگ و سایت کسب و کار شما بتواند رتبه خوبی در گوگل کسب کند بر روی رشد، توسعه و فروش خدمات و محصولات شما را بسیار تاثیرگذار کند. سئو‌پسند کردن پست‌های وبلاگی یکی از راه‌های دیده شدن شما در صفحات اول جستجوی اینترنتی است. 

 این روز‌ها اغلب افراد برای انجام برخی امور جزئی زندگی روزمره و حتی تصمیم‌گیری‌های کلان و مهم، دست به جستجوی اینترنتی می‌زنند. شاید شما هم دیده باشید کسانی که از خرید آب معدنی تا تهیه غذای حیوان خانگی‌شان و حتی دریافت مشاوره پزشکی و رزرو هتل و… را به صورت آنلاین و با کندوکاو هدفمند در موتور‌های مهم جستجو مثل گوگل انجام می‌دهند.

 حتما برای خود شما هم پیش آمده است که در زمان نیاز به خدمات و یا محصولی مشخص، برای دریافت اطلاعات بیشتر و یافتن محل مناسبی که بتواند شما را بهتر و سریعتر به هدفتان برساند به پیشنهادات گوگل اعتماد کرده‌اید. زمانی که به دنبال چیزی هستید (پزشک مجربی در زمینه درمان بیماری‌تان، تماشای یک فیلم خوب کمدی، یک رستوران خوب چینی در مرکز شهر‌تان و…) معمولا صفحه گوگل را باز کرده و جستجو را آغاز می‌کنید، در این لحظه اغلب افراد اولین گزینه از نتایج جستجو را باز کرده و روی آن کلیک می‌کنند.

 اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید حتما مشتاق خواهید بود که لینک و اطلاعات کسب و کار شما در ابتدای این لیست نتایج جستجو قرار داشته باشد؛ در این صورت احتمال اینکه بعد از ورود کاربر به صفحه کسب و کارتان صاحب یک مشتری جدید شده باشید بسیار زیاد خواهد بود. ما در این نوشتار سعی داریم به شما بگوییم چگونه پستهای وبلاگتان در گوگل صاحب رتبه خوبی خواهند شد. پس اگر صاحب کسب و کار هستید و یا اگر وبلاگی در راستای ایجاد رونق و جذب مشتری دارید به شما توصیه می‌کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید.

 آنچه باید بدانید این است که افزایش ورود و استقبال کاربران، در راستای رشد تجارت و کسب و کارتان در بستر آنلاین بسیار مهم و تاثیرگذار است؛ حال اینکه این پیشرفت ممکن است نیازمند بودجه و هزینه گرانی برای صاحبان تجارت و کسب و کارهای آنلاین باشد. البته مهمتر از بودجه و هزینه، زمان عامل بسیار مهمی است و در این مورد شما نیاز به زمان و مداومت و ایجاد تغییرات خواهید داشت.

 این مطالب به شما کمک می کند تا پاسخ سوال “چگونه در صفحه اول گوگل باشیم” را دریابید. پس اگر قبلا مواردی که ذکر می‌شود را نمی‌دانستید و انجام نداده‌اید احتمالا فرصت‌های زیادی برای بهبود و افزایش ورود کاربران به صفحه سایت شما از طریق موتور جستجوی گوگل در انتظارتان خواهد بود.

اگر می‌خواهید پست‌های وبلاگتان در گوگل رتبه خوبی داشته باشد این ۱۲ نکته را به خاطر داشته باشید.

۱۲ نکته برای نوشتن پست وبلاگی عالی و سئو‌پسند

 می‌دانم که مشتاق خواندن نکات کاربردی و موردی برای افزایش رتبه پست‌های وبلاگتان در راستای ورود مشتریان به صفحه کسب و کارتان هستید، ولی اجازه بدهید بیش از آن بررسی کنیم یک پست سئو‌پسند چه پستی می‌تواند باشد؟

 نوشتن و ایجاد پست‌هایی که دارای سئو مناسبی باشند نیازمند مهارت و تبحر است. برای اینکه مخاطب خود را مشتاق و علاقه مند به خواندن آنچه نوشته‌اید کنید باید همواره به ساختار محتوای خود فکر کنید و آن را دلپذیرتر کنید. بنابراین اگر می‌خواهید رتبه بندی صفحه وبلاگ کاریتان را افزایش داده و حتی ارتقاء دهید باید مهارت نوشتاری تیم یا شخص تولید محتوای‌تان را بالا ببرید و از آنجایی که ما در دنیایی با تغییرات لحظه‌ای و به سرعت ثانیه زندگی می‌کنیم دقت کنید که مطالب وبلاگ تان همواره به روز باشد.

 هر مطلب جدید، نوشتار حرفه‌ای و حتی تصاویر منتخب و جذاب می‌تواند منبع مناسبی برای جذب ترافیک حاصل از موتور‌های جستجو باشد، بنابراین شما باید از ارائه مطالب تکراری خودداری کنید. این را فراموش نکنید که اگر شما این کار را انجام ندهید و تیم تولید محتوای‌تان را برای ارائه مطالب جدید و غیر تکراری تشویق نکنید، رقبای‌تان این کار را خواهند کرد پس زودتر دست به کار شوید.

۱. انتخاب کلمات کلیدی مناسب با دقت و سلیقه

 وبلاگ شما ویترین کسب و کارتان است ویترین‌تان را با دقت و سلیقه بچینید. قبل از هر کاری با توجه به ساختار ذهنی مخاطب‌تان که کدام کلمه را جستجو خواهد کرد، لیستی از کلمات کلیدی تهیه کنید. متن نوشتار وبلاگ شما باید حول همین کلمات کلیدی بچرخد. فقط به نوشتن اکتفا نکنید، درست نوشتن و کاربردی نوشتن را شروع کنید. می‌خواهم بگویم قبل از نوشتن، خوب به موضوع فکر کنید و روی آنچه قرار است بنویسید کاملا تمرکز کنید، و نه فقط هر آنچه به ذهنتان می آید بلکه بهترین‌ها را تایپ کنید. تکرار کلمات کلیدی خوب و مناسب در افزایش رتبه وبلاگ شما تاثیرگذار خواهد بود اما مواظب باشید به دام تکرار نیفتید.

۲. ایجاد یک ساختار منسجم و بدنه مناسب برای نوشتار

 حتما این نکته مهم را بدانید که پست مناسب، درست و سئو پسند، پستی است که بدنه صحیح، مشخص و یکپارچه‌ای داشته باشد یعنی هر پست در وبلاگ شما باید دارای آیتم های زیر باشد:

 عنوان اصلی

 در اینجا شما عنوان مقاله را به صورت واضح و روشن به مخاطب اعلام می‌کنید. اینکه عنوان دارای ابهام و ایهام باشد که مثلا مخاطب را جذب کند غلط است. عنوان مقاله باید واضح و روشن باشد که مخاطب بداند در انتهای این خوانش قرار است چه موضوعی را درک کند و برای کدام سوال پاسخ دریافت کند.

مقدمه

 در این قسمت شما می‌توانید توضیحاتی در مورد عنوان ارائه کنید و به مخاطب با توضیح و جزئیات اعلام کنید که قرار است در ادامه چه بخواند. در مقدمه باید موضوع پست را برای مخاطب شفاف کنید.

 بدنه و متن اصلی نوشتار

 در بدنه متن، شما فرصت دارید به صورت جامع و کامل مباحث اصلی و توضیحات تکمیلی و هر آنچه قصد ارائه مبسوط و کلی در مورد آن را دارید برای خواننده بنویسید.

کادر جملات تاکیدی و برجسته

 در طول بدنه نوشتار بسته به تعداد کلمات می توانید یک تا ۴ مرتبه از این کادر استفاده کنید. داخل این کادر می توانید جملات مهم، تاکیدی و تاثیرگذاری را به مخاطب‌تان ارائه دهید. آنچه اهمیت دارد این است که این کادر به دلخواه شما قرار می‌گیرد، یعنی الزام و اجباری جهت وجود آن در بدنه این نوشتار نیست اما اضافه کردن آن به بدنه اصلی پست وبلاگتان به جذب نگاه مخاطب و افزایش کیفیت بصری نوشته‌تان کمک خواهد کرد.

نتیجه گیری

 یک پست وبلاگ ساخت‌یافته و خوش خوان، در آخر و در بخش نهایی نوشته دارای نتیجه گیری و خلاصه می‌باشد. در این قسمت چکیده و یک نتیجه گیری نهایی از آنچه در بدنه ارائه داده‌اید را به خواننده نشان خواهید داد. پس با این ۵ مورد شما ساختاری کلی از پست وبلاگ خود ساخته اید.

۳. طول (قد و اندازه) مقاله را مناسب در نظر بگیرید.

 وقتی از عبارت «مختصر و مفید» استفاده می‌کنیم یعنی ارائه هر آنچه لازم است را مختصر اما با کیفیت و فایده بیان خواهیم کرد. تبحر و تخصص فردی که وظیفه تولید محتوای‌تان را به عهده دارد، میزان کوتاهی و بلندی نوشته را مشخص کند. تعادل در مقدار نوشته نکته مهمی است که نباید فراموش کنید. درست است که موتور جستجوی گوگل مقالات طولانی را دوست دارد و می‌پسندد اما مقاله طولانی و بلند چشم کاربران را می‌ترساند. به همین خاطر برقراری اعتدال در روند نوشتار اصل بسیار مهمی است.

گوگل۴. لینک اتصال به سایر مقالات و نوشتار موجود در وبلاگ 

همپوشانی و پوشش دهی مطالب یک وبلاگ می‌تواند در افزایش بازدید و صعود رتبه‌بندی پست در وبلاگ به شدت تاثیر‌گذار باشد. این یعنی اینکه اگر پیش‌تر در سایر مقالات درج شده در وبلاگتان به موضوع و عنوانی مرتبط با نوشتار فعلی اشاره کرده‌اید، از لینک و درج آن مطالب در بدنه مقاله‌ی فعلی برای ایجاد یک نوشته سئو‌پسند استفاده کنید. این عمل باعث می شود پست‌های وبلاگ شما قوی‌تر و غنی‌تر ارائه شود، حتی خود موتور جستجوی گوگل نیز این پیوند‌ها و اتصال‌ها را دوست دارد. ضمن اینکه استفاده از لینک‌ها و ارائه ارتباط با اتصال متنی بین متون موجود در وبلاگ، برای کاربران و مخاطبان نیز جالب توجه است و به نتیجه‌گیری بهتر آن‌ها کمک خواهد کرد. بنابراین از امکان پیوند‌های داخلی در وبلاگ برای افزایش پیمایش کاربران و خوانندگان در وبلاگ خود استفاده کنید.

۵. لینک به سایر منابع معتبر و مرتبط

 در مورد قبلی از ارتباط به نوشتار داخلی در درون وبلاگ گفتیم، حالا تصور کنید داخل وبلاگ شما در بدنه یک نوشتار به منابع یک مطلب از یک سایت معتبر و پربازدید لینک داده شده باشد. لینک دادن به منابع یک مطلب از یک سایت معتبر بی‌اندازه به  افزایش اعتبار پست و وبلاگ شما کمک خواهد کرد. حواستان باشد سایتهای معتبر و ارزشمند را معرفی کنید که برایتان مفید و مثبت باشد.

۶. از تصاویر مناسب با فرمت صحیح استفاده کنید.

 درج عکس و تصاویر جذاب و با کیفیت در متن مقاله، در افزایش کیفیت وبلاگ شما بسیار موثر است. استفاده از عکس و یا گالری تصاویر می‌تواند ایده مخاطب‌پسندی باشد، اما هر عکسی این تاثیر‌گذاری را ندارد. بغیر از زیبایی و کیفیت عکس، به خاطر داشته باشید که بعضی از فرمت‌ها در بعضی از دستگاهها به خوبی بارگذاری نمی‌شود و موجب کندی عملکرد وبلاگ شما خواهد شد. ضمن این که در بعضی موارد حتی نمایش داده نخواهد شد.

۷. محتوای وبلاگتان را منظم و طبقه‌بندی شده ارائه دهید. 

تصور کنید وبلاگ شما خواننده وفادار زیادی دارد و به نوعی وبلاگ شما مشتری خوانش فراوانی دارد، پس اینکه همه آنچه پیشتر ارائه داده‌اید به صورت مرتب و طبقه‌بندی شده قابل باز‌دستیابی و دسترسی باشد به اعتبار وبلاگ شما خواهد افزود. بنابراین به سازماندهی مطالب وبلاگ‌تان بپردازید و آنها را در مجموعه‌ها و زیر مجموعه‌های مرتبط دسته‌بندی و ارائه دهید. در این طبقه‌بندی‌ها می‌توانید از کلمات کلیدی جدید و مناسبی استفاده کنید تا شانس کسب ترافیک و رتبه خوب‌تری را داشته باشید.

۸. قبل از انتشار اجازه دهید فرد دیگری پست وبلاگ را بخواند

 پیشنهاد من به شما که قصد ارائه یک پست عالی در وبلاگ خود را دارید این است که قبل از اینکه پست را منتشر کنید از یک نفر صاحب قلم و اندیشه بخواهید که نوشته شما را بازخوانی کند. حال از وی بخواهید مفهوم اصلی از نوشته شما را بیان کند. بررسی کند که نوشتار شما آیا غلط املایی تایپی و حتی نوشتاری دارد و در صورت نیاز اصلاح شود، در این صورت یک بررسی از میزان خوانایی و کیفیت نوشته شما انجام خواهد شد. بنابراین همه پست‌های وبلاگ را قبل از انتشار برای بازخوانی و رفع ایراد به یک فرد خبره در آن موضوع واگذار کنید. همواره از بهترین پیشنهادات برای بهتر شدن استقبال کنید.

۹. همواره مطالب و محتوای جدید اضافه کنید

 این که وبلاگ شما کماکان و به صورت پی در پی پذیرای مقالات جدید باشد به پویایی و رشد آن کمک خواهد کرد. در ابتدا گفتیم وبلاگ/ سایت کسب و کارتان ویترین تجارت شماست، پس مراقب باشید روی ویترین کسب و کار‌تان گرد و غبار کسادی ننشیند. وقتی به صورت منظم و متوالی در وبلاگ، پست ارسال می‌شود این پیام برای گوگل فرستاده می‌شود که وبلاگ شما زنده و پویاست و این بسیار کارگشاست چرا که اگر وبلاگ شما فعال نباشد گوگل آن را کمتر جستجو می کند و این یعنی هر آنچه تا اینجا رشته کرده‌ایم پنبه خواهد شد.

۱۰. از افزونه yoast seo  بهره بگیرید 

تا اینجای این نوشتار ما از شما به عنوان کسی که مشغول تولید محتوای سایت و وبلاگ است خواستیم که با در نظر گرفتن موارد گفته شده یک پست سئو‌پسند ایجاد کنید. حالا بعد از تمام شدن محتوا می‌توانید با استفاده از افزونه یواست وضعیت مقاله خود را بررسی کنید. این افزونه با یک گلوله سبز وضعیت بسیار عالی مقاله شما را نمایش خواهد داد. بعد از پر کردن فیلدهای این افزونه انواع بررسی‌ها انجام می‌شود تا مشخص شود که پست شما بهینه شده است یا هنوز به بهبود نیاز دارد.

 موارد زیر در این افزونه بررسی خواهد شد:

۱) استفاده از عبارت اصلی در مکان‌های مناسب

۲) پیشنهاد کلمات کلیدی مرتبط و مناسب برای بالا بردن کیفیت محتوا 

۳) بررسی خوانایی متن محتوای شما که آیا جملات و پاراگراف‌ها طولانی‌اند یا خیر 

۴) محاسبه اینکه در طول مقاله چند بار از کلمات کلیدی استفاده کرده‌اید و تعداد این تکرار کافی یا کم است (توزیع کلمات کلیدی به صورت مساوی)

۵) بررسی لینک‌های داخلی و خارجی در متن مقاله

۱۱. انتشار مجدد پست‌های قدیمی و ارزشمند

 برای ایجاد یک پست وبلاگ ارزشمند و سئو‌پسند عوامل زیادی دخیل هستند، تولید محتوای چشمگیر و خواندنی کار آسانی نیست. احتمالا می‌پرسید چرا باید پست‌های قدیمی را دوباره منتشر کنم؟ از آنجایی که سایت/ وبلاگ شما همواره در حال رشد و نمو است، کاربران جدید همچنان به وبلاگ شما مراجعه خواهند کرد. این بدیهی است که آن‌ها محتوای قبلی شما را مطالعه نکرده‌اند، بنابراین اگر مطالب قبلی که مدتها پیش منتشر کرده‌‌اید دارای ارزشمندی بالایی هستند بهتر است آنها را دوباره برای مخاطبین جدید به اشتراک بگذارید.

۱۲. منتظر بمانید

در آخر وقتی همه مواردی را که گفتیم در راستای ارتقای کیفیت پست‌های وبلاگ خود به کار بستید و تمام جوانب را رعایت کردید وقت آن است که منتظر بمانید، صبر کنید و از ورود کاربران جدید به وبلاگ خود استقبال کنید.

 اگر در وبلاگتان پست‌های ارزنده‌ای دارید که به واسطه آن‌ها مخاطبین زیادی وارد وب سایت شما می‌شوند آنها را به خاطر داشته باشید و مدام در حال بروز‌رسانی سئو آن‌ها باشید شما همواره باید محتوای ارزنده و ارزشمند خود را بهتر و به روز‌تر کنید تا باعث جذب مخاطب بیشتر در وبلاگتان شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *