راه اندازی کسب و کار موفق با تامین مالی مناسب

۱۱ مرحله راه اندازی کسب و کار موفق

گام های مهمی که امروز درمورد نحوه راه اندازی کسب و کار موفق بررسی می کنیم، به شما در همه ارکان، از پیدا کردن و اعتبار بخشیدن به ایده پول‌ ساز، تامین مالی بیزینس، تعیین استراتژی حمل و نقل و در نهایت راه‌اندازی محصول یا خدماتتان کمک می‌کند.

این چک لیست، برای کارآفرینانی است که می خواهند اولین گام های شروع یک کسب و کار جدید را درک کنند.

۱۱ گام برای راه اندازی کسب و کار موفق

۱. یک ایده تجاری پیدا کنید

اولین قدم برای راه اندازی کسب و کار موفق این است که هدف خود را درک کنید. شما می توانید با تکیه بر تجربه های دیگر کارآفرینان کارآمد و موفق، ایده های جدید و فوق العاده ای خلق کنید.

۲. طرح کسب و کار خود را بنویسید

نوشتن یک طرح کسب و کار، ایده شما را رسمی می کند و می‌تواند فرآیند توسعه و راه اندازی کسب و کار را با وادار کردن شما به نشستن و فکر کردن به مسائل، ساده تر کند.

بهتر است به دنیای ناشناخته ها پا بگذارید و فعالانه به دنبال راه حل برای راه اندازی کسب و کار خود باشید. این خیلی بهتر از آماده نبودن و غافلگیر شدن است؛ به خصوص اگر در هنگام تامین بودجه، با مشکلات دیگری روبرو شوید.

ویژگی های طرح کلی کسب و کار

نام و توضیحات در خصوص شرکت
تحلیل بازار
روش مدیریت و سازمان
محصولات و خدمات
تقسیم بندی مشتری
برنامه بازاریابی
برنامه لجستیک و عملیات
داشتن طرح مالی

اگر علاقه مند به نوشتن یک طرح هستید اما با روش های آشنا نیستید، ما یک الگوی نوشتن طرح کسب و کار را برای شما آماده کرده ایم:

  • نام تجاری را انتخاب کنید

لازم به ذکر است، نام کسب و کار شما یک جنبه جهانی از بازاریابی شما است و در هر جایی نشان داده می شود.

نامی ساده انتخاب کنید که مشخص کند تجارتی که انجام می دهید، کوتاه و به یاد ماندنی است و با چشم انداز شما همسو است. این یک کار بی دردسر نیست، اما با کمی نبوغ بسیار قابل دستیابی است.

  • تحلیل بازار انجام دهید

یکی از بهترین راه ها برای راه اندازی کسب و کار، انجام تحلیل بازار است. هدف از تحقیقات بازار این است که بازار هدف و رقبای خود را بهتر بشناسید تا یک طرح تجاری موثر تهیه کنید.

  • فرصت بالقوه بازار چقدر است؟

کارآفرینان اغلب در بازارهای کوچک، بیش از حد نادیده گرفته می شوند. بله، اندازه بازار باید با جاه طلبی های شما مطابقت داشته باشد، اما یک جایگاه خاص، توسط چند بُعد دیگر تعیین می شود.

به عنوان مثال، اگر یک دسته محصول، مشتریان نسبتا کمی داشته باشد، اما قیمت محصول بالا باشد و نیاز به خرید مجدد داشته باشد، این فرصت جذابی برای شما است که آن را تامین کنید چون ممکن است کسب و کارهای بزرگ، بازار آن محصول را از دست بدهند.

  • رقیب شما کیست؟

چشم انداز رقابتی بازار هدف شما چگونه به نظر می رسد؟ آیا رقبای زیادی وجود دارد یا بسیار کم هستند؟

تعداد زیاد کسب و کار رقیب، نشانه آن است که بازار به خوبی تثبیت شده است.

این برای اطمینان از وجود تقاضا خوب است، اما همچنان شما باید آنچه را که ارائه می‌دهید متمایز کنید تا توجه مشتری را جلب کرده و سهم بازار را ایجاد کنید.

  • مخاطبان شما چه کسانی هستند؟

مخاطب هدف، افرادی هستند که قصد دارید محصولات و خدمات خود را به آنها بفروشید.

درک مخاطبان هدف، یافتن مشتریان جدید و جذب خریداران، کشش به وب سایت شما را آسان تر می کند.

از تعامل بیشتر در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی تا بازگشت سرمایه بیشتر برای تبلیغاتتان، می‌تواند به موفقیت شما کمک کند.

۳. تامین مالی ایمن برای راه اندازی کسب و کار

طرح کسب و کار شما، به تعیین مقدار پولی که برای راه اندازی کسب و کار نیاز دارید، کمک می کند.

روش های متداول برای تامین مالی استارت اپ

  • وام های تجاری

اگر سابقه اعتباری خوبی دارید و نیاز به تامین مالی راه اندازی کسب و کار دارید، یک وام تجاری می تواند در موفقیت شما تاثیرگذار باشد.

  • کمک های مالی تجاری

کمک‌های بلاعوض اغلب به کسب و کارهای هدف، بر اساس عوامل مختلفی از جمله، متعلق به بازنشستگان، متعلق به اقلیت، گروهی خاص و … داده می‌شود.

  • تامین مالی جمعی

اگر نمی‌خواهید مسیر سنتی تأمین مالی را طی کنید، همیشه می‌توانید از گروهی از افراد منابع مالی جمع‌ آوری کنید.

  • سرمایه گذاران شخصی

برخی استارت‌آپ‌ها از طریق دوستان و خانواده در مراحل اولیه، شرکت‌های خود را تامین مالی می‌کنند.

۴. انتخاب یک ساختار تجاری برای راه اندازی کسب و کار

انتخاب ساختار مناسب برای اینکه بین حمایت قانونی و مالی مورد نیاز، انعطاف و تعادل برقرار کنید، بسیار حائز اهمیت است. این یک تصمیم مهم است و باید قبل از راه اندازی کسب و کار به دقت در نظر بگیرید.

راه اندازی کسب و کار موفق با تامین مالی مناسب

باید توجه داشته باشید، ساختارهای کسب و کار بر اساس کشور و منطقه شما متفاوت است؛ اما انواع متداول آن که ممکن است در کشور شما به نام های مختلف باشد، شامل مالکیت انفرادی، شرکت خصوصی یا دولتی است.

  • عوامل ساختار حقوقی

طبق قوانین کشور خود باید متوجه شوید آیا راه اندازی کسب و کار به قانون و مجوز خاصی احتیاج دارد یا خیر.

  • چه نوع کسب و کاری را شروع می کنید

برخی ساختارهای حقوقی بیشتر برای مشاغلی در مقیاس خاص یا در یک صنعت خاص مناسب هستند.

ممکن است زمانی فرا برسد که برای کار با شرکای جدید، نیاز به تغییر ساختار داشته باشید. برای مثال، ممکن است کسب و کارهای بزرگ با تامین کنندگان یا شرکای خود یک تیم تشکیل دهند.

  • چند نفر درگیر هستند

اگر به‌عنوان یک کارآفرین انفرادی این کار را انجام می‌دهید، ممکن است بتوانید به گزینه‌های کارآمد نگاه کنید. اگر یک شریک تجاری یا چند نفر با مالکیت در شرکت دارید، باید تقسیم وظایف کنید تا مطمئن شوید همه چیز به درستی تنظیم و به اشتراک گذاشته شده است.

نکته: یک حسابدار یا وکیل می تواند در ارزیابی گزینه های مختلف موجود در منطقه شما و در فرآیند راه اندازی کسب و کار مفید باشد.

۵. شماره شناسه مالیاتی را دریافت کنید

شناسه مالیاتی، عددی است که برای اهداف مالیاتی به مشاغل و سازمان ها اختصاص می یابد.

۶. جواز کسب دریافت کنید

هنگامی که از نحوه راه اندازی کسب و کار آگاه شدید، به مجوزهایی که برای فعالیت قانونی نیاز دارید، توجه کنید. قبل از راه‌اندازی کسب‌وکارتان، بهتر است با یک وکیل کسب و کار کوچک مشورت کنید.

استارت آپ شما تابع قوانین حاکم بر کسب و کار در کشور و همچنین قوانین و مقررات خاص صنعت شما است.

به عنوان مثال، یک کسب و کار خدمات مواد غذایی باید از مجوزها و مقررات خاصی پیروی کند و باید به قانونی بودن تلاش های بازاریابی خود نیز توجه کند و تامین مالی کافی داشته باشد.

۷. یک حساب بانکی تجاری باز کنید

برای اینکه مدیریت امور و تامین مالی خود را آسان تر کنید، یک حساب بانکی تجاری افتتاح کنید.

جدا نگه داشتن امور مالی شخصی و حرفه ای، انجام مالیات را بسیار ساده تر می کند و می تواند به شما کمک کند تا برخی از مراحل مالی برای شروع یک تجارت را نیز سهل تر کنید.

۸. بیمه کسب و کار داشته باشید

برای راه اندازی کسب و کار خود، بیمه کسب و کار داشته باشید. این بیمه به محافظت از کسب و کار کوچک و دارایی های شخصی شما در برابر هر مشکلی کمک می کند.

انواع بیمه های مورد نیاز کسب و کار خود را پیدا کنید. شرکت های زیادی وجود دارند که انواع بیمه ها را با سیاست های متنوع ارائه می دهند. همچنین می توانید از طریق مشاوره با یک نماینده بیمه تجاری، سیاست هایی را پیدا کنید که با نیازهای کسب و کار و وضعیت مالی شما مطابقت داشته باشد.

۹. ابزار راه اندازی کسب و کار خود را دقیق انتخاب کنید

راه های زیادی برای شروع یک کسب و کار موفق وجود دارد ولی نباید از تاثیر شگرف ابزارهای تبلیغاتی غافل شوید.

ابزارهایی برای کمک به مدیریت

  • حسابداری: انواع نرم افزارهای حسابداری به شما کمک می کند همه چیز را تحت کنترل خود بگیرید و استفاده از آنان یکی از بهترین راه ها برای راه اندازی کسب و کار شما در شرایط مالی مناسب است.
  • ایمیل مارکتینگ: اکثر کسب و کارها حتی قبل از اینکه اولین فروش خود را انجام دهند، از بازاریابی ایمیلی سود می برند. لیست ایمیل، یک خط مستقیم با مشتریان شما را فراهم می کند.
  • تبلیغات: هزینه برای تبلیغات، ضروری است، نرم افزارهایی برای این کار وجود دارد بهتر است برای آنها هزینه کنید.
  • وب سایت یا فروشگاه اینترنتی: یک وب سایت طراحی کنید تا تجارت خود را مدیریت کنید. به دنبال پنلی باشید که به شما امکان می دهد سفارشات را به راحتی دریافت و مدیریت کنید.

۱۰. تیم خود را استخدام کنید

اکنون که می دانید چگونه یک کسب و کار راه اندازی کنید، زمان آن رسیده است که تیم خود را، بسازید.

چه مقدار کار باید انجام دهید و چه مهارت هایی برای راه اندازی کسب و کار کوچک خود لازم است؟ اینها سوالات اساسی هستند که باید به آنها پاسخ دهید؛ زیرا هم جدول زمانی و هم سطح سرمایه گذاری را برای شما  روشن می کند.

اگر قصد دارید همه کارها را خودتان انجام دهید، زمان برای سرمایه گذاری، محدود می شود. اگر قصد استخدام کارمند دارید، باید هزینه‌ها و همچنین زمان لازم برای یافتن و استخدام آنان را در نظر بگیرید.

نقش هایی که احتیاج به کارمند دارد

  • مدیر موجودی: برای به روز نگه داشتن موجودی محصولات
  • هماهنگ کننده خدمات مشتری: برای حل مشکلات مشتریان
  • مدیر رسانه های اجتماعی: برای ایجاد رشد حضور اجتماعی برند شما
  • متخصص تبلیغات: برای جذب مشتری و بازدیدکننده به وب سایت شما
  • طراح گرافیک: برای ساخت پوستر و بنرهای جذاب
  • بازاریاب: برای برنامه ریزی و نوشتن مطالب برای ایمیل، وب سایت و کمپین های دیگر

۱۱. تجارت خود را بازاریابی کنید

کسب و کار خود را برند کنید

ساختن یک برند، از ابتدا کار آسانی نیست، اما برای معروف شدن تجارت شما، بسیار مهم است. یک برند چیزی بیش از لوگو و نام شماست و باعث تعامل بیشتر مشتری با کسب و کار شما می شود.

عناصر رایج برندسازی عبارتند از:

  • لوگوی برند: نمادی متشکل از متن و تصاویر که کسب و کار شما را مشخص می کند. یک لوگوی موثر ارزش های شما را بیان می کند و آنچه را که انجام می دهید به مخاطب منتقل می کند.
  • رنگ ها و فونت های شرکت: رنگ ها، لوگو و فونت شما در هویت بصری نقش دارند. هویت بصری به احساسات انسانی گره می خورد و موقعیت برند شما را تقویت می کند.
  • صدا، لحن و پیام: صدای ثابت و قابل تشخیص در تماس ها باعث می شود برند شما انسانی تر به نظر برسد و به ارتباط با مخاطبان کمک می کند.
  • موقعیت برند: موقعیت برند مشخص می کند که به چه کسی خدمت می کنید. به مخاطبان هدف شما اطلاع می دهد که چرا بهترین انتخاب برای آنها هستید و چه چیزی محصولات شما را متفاوت می کند.

یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین ایجاد کنید

راه اندازی یک فروشگاه آنلاین یا وب سایت برای کسب و کار شما زمانی که به درستی انجام شود، سودآور است.

حضور آنلاین در بین مشتریان بالقوه، اعتبار کسب می کند و دسترسی آنها به کسب و کار شما را در مقابل مراجعه به فروشگاه های فیزیکی، آسان می کند.

ابجاد یک برنامه بازاریابی برای راه اندازی کسب و کار

با نزدیک شدن به تاریخ راه اندازی کسب و کار خود، باید زمانی را برای ایجاد یک برنامه بازاریابی اختصاص دهید که می تواند به شما کمک کند تجارت خود را ارتقا دهید و محصولات و خدمات بیشتری را بفروشید.

طرح بازاریابی می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا مخاطبان خود را پیدا کنید، پایگاه مشتری شما را ارتقا دهد و تلاش های تبلیغاتی شما را در طول زمان، تقویت کند.

برنامه های بازاریابی اغلب شامل موارد زیر است:

  1. یک خلاصه طرحی که برنامه کلی شما را بیان می کند.
  2. طرحی چشم انداز که اهداف کلی و فلسفه کسب و کار شما را مشخص می کند.
  3. اهدافی که می خواهید شرکت به آن دست یابد، بیان می کند.
  4. تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها که به شناسایی کارهایی که باید انجام دهید و آنچه باید اصلاح شود کمک می کند.
  5. تحقیقات بازار که به شما کمک می کند مشتریان بالقوه و رقبای خود را درک کنید.
  6. بودجه ای که تامین مالی و امور آن را تحت کنترل نگه می دارد.

کسب و کار خود را تبلیغ کنید

مراحل قبل، پایه محکمی برای حمایت از راه اندازی کسب و کار شما ایجاد کرده است، بنابراین می توانید بر فعالیت های بازاریابی و تبلیغات تمرکز کنید. با این حال، یک طرح بازاریابی خوب، می تواند به موفقیت بیشتر شما کمک کند.

چگونه می توان چند روز اول فروش یک کسب و کار را افزایش داد؟

  • از شبکه خود استفاده کنید: فروشگاه خود را قبل از هر چیز در کانال های رایگانی که در دسترس شما هستند (مثل رسانه های اجتماعی شخصی و لیست مخاطبین) تبلیغ کنید. ارسال ایمیل‌های تک به تک می‌تواند به سادگی مخاطبین را به سوی شما جذب کند.
  • تخفیف ارائه دهید: پاداش دادن به مشتریان اولیه با کد تخفیف متناسب با سود شما، می‌تواند باعث جذب مشتری شود، به خصوص زمانی که فروشگاه شما جدید است و ممکن است نظرات مشتریان یا نکات اثبات اجتماعی زیادی نداشته باشد.
  • تبلیغات پولی را اجرا کنید: حتی اگر با بودجه کمی شروع کرده اید، تبلیغات پولی می‌تواند یکی از موثرترین راه‌ها برای جذب مخاطب ایده‌آل شما باشد. در این مرحله باید بودجه کافی داشته باشید.

مفتخریم اعلام کنیم، کانون تبلیغات پاسارگاد با ارائه مشاوره های تخصصی در خصوص پیشرفت و رشد کسب و کار شما، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است.

هم چنین شما می توانید با سپردن طراحی وب سایت کسب و کار خود به ما، برند و تجارت خود را توسعه ببخشید.

 

منبع: How to Start a Business in 11 Steps

3 دیدگاه برای “۱۱ مرحله راه اندازی کسب و کار موفق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *